Osallistuminen vuosikokoukseen

Consular Corps in Finland ry sääntömääräinen vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 26.05.2020 klo. 16:00 – 17:00. Koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia kokous pidetään etäkokouksena videokokouksena kautta.

HUOM! Ilmoittautumisaika on päättynyt (19.05). Jos et ole vielä ilmoittautunut, mutta haluat vielä osallistua kokoukseen, lähetä sähköposti sihteerille (consularcorpsfinland@gmail.com) viimeistään 25.05.2020.

Kokouksen aluksi kuulemme Suomen ulkoministeriön konsulipäällikkö Pasi Tuomisen esitelmän aiheesta “Ulkoministeriön ja konsulikunnan yhteistyömahdollisuudet niin kriiseissä kun normaalioloissa”. Esitelmä klo. 16:00 alkaen.

Kaikille ilmoittautuneille yhdistyksen jäsenille lähetetään kokouksen pääsyn mahdollistava yhteyslinkki 25.05.2020. Kokous järjestetään Microsoft Teams-alustalla.

Katso Teams-kokoukseen osallistumisen ohjeet kokousmateriaalien alapuolelta.

Kokousmateriaalit:

  1. Kutsu
  2. Esityslista
  3. Kokoukseen ilmoittautuneet
  4. Valmisteltu ehdotus hallituksen ja valintatoimikunnan jäseniksi, sekä toiminnantarkastajiksi
  5. Toimintakertomus 2019 ja vuodesta 2020
  6. Yhdistyksen tilinpäätös – tuloslaskelma
  7. Yhdistyksen tilinpäätös – tase.
  8. Toiminnantarkastajan lausunto
  9. Budjetti 2020
  10. Yhdistyksen säännöt (PRH)

Osallistumisohjeet lyhyesti:

Kokous järjestetään siis etäkokouksena Microsoft Teams – alustalla. Olet saanut kutsuviestissä linkin, jota klikkaamalla aukeaa internetselaimen sivu. Voit myös kopioida linkin suoraan selaimeen.

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Microsoft Teams – palvelua, tässä lyhyesti käyttöohjeet:

Jos käytät Google Chrome -selainta aukeaa linkistä sivu, jonka kautta voit suoraan osallistua kokoukseen. Jos käytät Safari ja Firefox -selaimia, sinun tulee asentaa ilmainen Teams -version. Klikkaa asennuslinkkiä ja seuraa ohjeita. Nämä kaikki valmistelut voi tehdä jo hyvissä ajoin ennen kokouksen alkua, yhteys kokoukseen aukeaa vasta kun aloitamme sen.

Voit liittyä kokoukseen suoraan valitsemalla “Liity vieraana”, kirjoita nimesi ja paina liity. Näet tekstin “Jonkun kokouksen osallistujista pitäisi päästää sinut pian sisään”. Katso kuvat alla.

Käyttöliittymässä on videokuvan ja äänen hallintanäppäimet (ks. oranssilla merkityt alla) ja voit itse päättää, haluatko pitää videokuvan auki vai et. Kokoukseen voit osallistua myös pelkän ääniyhteyden kautta.

Kokouksen aikana pyydämme pitämään mikrofonit suljettuna ja avaamaan ne myönnettyjen puheenvuorojen mukaisesti. Puheenvuoron voit pyytää vastaamalla kirjoittamalla viestin Teams-sovelluksessa. Kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri antavat vielä tarkemmat toimintaohjeet kokouksen alussa.

Tervetuloa mukaan konsulikunnan 95-vuotisen historian ensimmäiseen virtuaaliseen kokoukseen!

Valitse vaihtoehto “Liity vieraana”