Osallistuminen vuosikokoukseen

Consular Corps in Finland ry sääntömääräinen vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 19.04.2021 klo. 16:00. Koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia kokous pidetään etäkokouksena Team-alustalla.

Ilmoittautumisaika kokoukseen on päättynyt. Mikäli haluat vielä ilmoittautua, tee se sähköpostitse osoitteeseen consularcorpsfinland@gmail.com

Kokouksen aluksi kuulemme Suomen kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnarin esityksen, esitys alkaa klo. 16:00 ja vuosikokous alkaa ministerin esityksen jälkeen.

Katso Teams-kokoukseen osallistumisen ohjeet kokousmateriaalien alapuolelta.

Kokousmateriaalit:

  1. Kokouskutsu
  2. Esityslista
  3. Kokoukseen ilmoittautuneet
  4. Valmisteltu ehdotus: hallituksen jäsenet, valintakomitean jäsenet, toiminnantarkastajat
  5. Toimintakertomus vuodelta 2020 ja lyhyesti vuodesta 2021
  6. Yhdistyksen tilinpäätös ja tase 01.01.2020 – 31.12.2020
  7. Toiminnantarkastajan lausunto.
  8. Budjetti 2021
  9. Yhdistyksen säännöt (PRH)

Osallistumisohjeet lyhyesti:

Saat ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin osallistumislinkin (Teams) perjantaina 16.04.2021.

Tilaisuus alkaa klo. 16:00 ministeri Ville Skinnarin esityksellä ja kokous alkaa ministerin esityksen jälkeen. Pyydämme kaikki osallistujia olemaan linjoilla hyvissä ajoin, moderaattori avaa yhteydet klo. 15:45 alkaen.

Kokouksen aikana pyydämme kaikkia osallistujia pitämään mikrofonit suljettuna ja sujuvan videoyhteyden takia myös kamerat suljettuna ja avaamaan ne puheenvuoron ajaksi. Puheenvuoron voi pyytää käyttämällä Teamsin “nosta käsi” -toimintoa tai kirjoittamassa puheenvuoro viestiosioon (chat).

Tilaisuuden avaa konsulikunnan vanhin, Nicaraguan kunniakonsuli Johan Grotenfelt ja moderaattorina toimii yhdistyksen sihteeri, Pakistanin kunniapääkonsuli Wille Eerola.