Konsulikunnan syyskuun tapahtumat

  Tervetuloa mukaan konsulikunnan syyskauden avaustapahtumiin:

  Konsuliyhdistyksen syyskausi käynnistyy lounastilaisuudella tiistaina 20.9.2022. Tilaisuus alkaa 11.30 puolustusministeri Antti Kaikkosen puheella, jonka jälkeen nautimme lounaan. Lounaan aikana konsulikunnan hallitus esittelee tehdyn jäsenkyselyn tuloksia ja keskustellaan toiminnan kehittämisestä yleisestikin. HUOM! Ministerin ymmärrettävästi kiireisen aikataulun takia lounastilaisuuden osallistujien pyydetään olemaan paikalla klo. 11:20.

  Tilaisuus pidetään Suomalaisella Klubilla (Kansakoulunkuja 1, Helsinki) ja puolustusministerin puhe tullaan myös lähettämään verkossa. Huom! Virtuaaliosallistuminen edellyttää myös ilmoittautumista.

  Kolmen ruokalajin lounas maksaa 35,00 euroa ja jokainen osallistuja maksaa sen lähtiessä.

  Samalla viikolla on vuorossa yritysvierailu, eli torstaina 22.09.2022 klo. 12-14 vierailemme Fazer Oy:n toimitusjohtaja Christop Vitzthumin vieraana Fazerilassa, Vantaalla (Fazerintie 6). Nautimme paikan päällä lounaan ja kuulemme yhtiön kuulumiset.

  Molempiin tilaisuuksiin ilmoittautuminen perjantaina 16.09.2022 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

  Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteyttä konsulikunnan sihteeriin Wille Eerolaan, email: consularcorpsfinland@gmail.com